ABOUT MAAIKE

Hoi!!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn Blog en op mijn persoonlijke pagina !!
Ik zal me even voorstellen zodat je een beetje een idee krijgt wie er achter deze Blog zit.

Mijn naam is Maaike en ik ben 27 jaar oud. Ik woon mijn hele leven al in een klein plaatsje in Drenthe en ik woon er met plezier !! Ik woon sinds december 2014 samen met mijn lieve vriend en mijn chihuahua Jopke.

Ik ben in oktober 2012 begonnen met Bloggen, ook op Just a Girl’s Weblog, maar door lichamelijke omstandigheden kon ik een hele tijd niet bloggen. Ik ben zo’n 4 jaar aan het kwakkelen geweest met mijn gezondheid voordat de artsen precies wisten wat ik had. Toen kwam eruit dat ik fibromyalgie heb, dit is een chronische ziekte die je op veel vlakken kan vergelijken met reuma. Ook heb ik het Chronische vermoeidheids syndroom. Wat het allemaal precies inhoudt dat is terug te lezen op mijn Blog! Op dit moment heb ik weer een balans terug gevonden in mijn leven en omdat ik het Bloggen zo miste heb ik besloten om hier weer mee te beginnen! Er komen 4 blogs per week online op Just a Girl’s Weblog. Op de maandag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Verder werk ik als Sociaal Pedagogisch Medewerker. Ik heb hier in 2008 mijn diploma voor behaald en ben sindsdien werkzaam op een Kinderdagverblijf. Ik werk voornamelijk op de Buitenschoolse opvang (4 – 12 jaar) en vind dit een erg leuke doelgroep om mee te werken!

Ik hoop dat ik jullie op deze manier wat informatie over mij heb gegeven, zodat jullie een idee hebben wie er achter deze Blog zit. Mochten jullie nog vragen hebben, mogen jullie mij die altijd stellen. Dat kan hieronder bij de comments of stuur even een mailtje naar: info@justagirlsweblog.nl en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.

PicsArt_1443190283453

9 gedachtes over “ABOUT MAAIKE

  1. Hee, wat een leuke blog!! Ik kwam hem tegen via youtube.
    Ik hoop dat er snel noog meer filmpjes komen! Misschien een DIY of iets leuks om met je haar te doen… (heb je daar misschien tips voor?)
    Nog veel succes!
    Ik zal je blijven volgen 😉
    Grotjes Ingrid

    • Wat een lief en leuk berichtje Ingrid !!
      Mijn planning is om elke maandag een filmpje online te laten komen en ik vind het erg leuk dat je tips hebt voor mijn filmpjes !! Ik zal kijken wat ik ermee kan doen. Ik kan altijd wel leuke vlechten en andere dingen in het haar van anderen maken, maar als ik het bij mezelf moet doen vind ik het soms nog een beetje lastig 😉 Maar ik zal kijken of ik een haartutorial kan gaan maken. Een DIY komt er binnenkort ook nog aan 😉
      Dus blijf Youtube en de Blog in de gaten houden voor nieuwe dingen !!

      Liefs, Maaike xx

      • Hee,

        Okee bedankt voor de leuke tips! 😉
        Ik zal je blog en youtube in de gaten houden!
        Doe jij ook eigenlijk challenges (als ik het zo goed schrijf) of
        Andere dingetjes waar je als bekijker van de blog aan mee kunt doen ??

        Liefs Ingrid

      • Dat is misschien wel een leuk idee voor mijn Blog !! Ik zal er even over nadenken, of misschien heb jij nog een tip voor een onderwerp of een bepaalde Challenge ? Laat het me even weten !!
        Liefs, Maaike

  2. Hee,
    Wat een leuke eerste DIY!! Ehmm een idee voor een andere DIY,
    ik weet niet of je wel eens figuurtjes op je nagels makkt maar dat kun je uitleggen..
    Of je kunt een rindleiding geven door je stash…

    Als ik nog meer iedeën heb laat ik het wel weten oke ??
    Liefs Ingrid xx

    • Dank je wel !!
      Ik heb toevallig vandaag een hele lijst met ideeën gemaakt voor m’n blog en daar staan ook nailart en stash filmpjes/foto’s bij !! Maar als je tips hebt dan hoor ik ze graag !! 😉

      Liefs, Maaike

Plaats een reactie